Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Altınordu Trafik Eğitim Parkı'nda tüm öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Nis

25 Mart-31 Mart Kütüphane Haftası kapsamında okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

Sınıf öğretmenimiz Caner Sarıoğlu’nun 3. kitabı olan “Dünyanın En Korkak Hayvanı” çıktı. Öğretmenimiz yeni kitabını 1. ve 2. sınıf öğrencilerimize hediye etti. Bu kitabında akran zorbalığı ile mücadele temasını ele aldığını ve çocukların keyifle okuyacaklarını düşündüğünü iletti. Kendisine teşekkür ediyor, yazın hayatında başarılar diliyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109. yıl dönümü kapsamında okulumuzda tören düzenlendi. Biz de bu vesile ile aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında erkek personelimiz kadın personelimize sürpriz yaparak, anasınıfı öğretmenimiz Zuhal Cebeci ve anasınıfı öğrencilerimiz de kadın personelimize çiçek vererek kadın personelimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar. Bu vesile ile tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarız.

Mrt

"Canlanan Kitaplar Projesi" kapsamında öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte kitap okuma saati yaptık.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında Sivil Savunma Kulübü tarafından okulumuzda program düzenlendi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemi sona erdi. Okulumuz bahçesinde yapılan karne töreninde sınıf bazında dereceye giren öğrencilerimize ödül verildi. Törende konuşan okul müdürümüz Gülhan Baki öğrencilerimize imkanları ölçüsünde yeni yerler gezmelerini, büyüklerini ziyaret etmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Tören İstiklal Marşımızın okunması ile sona erdi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı itibariyle uygulamaya konulan Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuz komisyonunca belirlenen faaliyet planına göre okulumuzda etkinlik yapıldı. Etkinliklere katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Öğrencilerimizin emekleri ile hazırladıkları içerikleri kullanarak 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayımızı hazırladık. Emek veren tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Çedes Projesi kapsamında öğrencilerimize “Öz Denetim“ becerisini kazandırmak için okulumuzda “ Kendin Al Kendin Öde” etkinliği yapılmıştır. Bu beceriyi öğrencilerimize kazandırmak için satıcısı olmayan bir manav oluşturduk. Öğrencilerimiz oluşturduğumuz manavda satılmak üzere değişik ürünler getirdiler. Her öğrenci aldığı ürünün ücretini kendi ödedi paraüstünü kendi aldı. Manavımızdan elde edilen geliri ilerleyen zamanlarda yapacağımız "Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu” etkinliğimizde kullanacağız. Etkinliğin organize edilmesinde emeği geçen kulüp öğretmenlerimiz Hatice Yılmaz'a ve Ergün Yücesoy'a, etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve bize desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

30.11.2023 tarihinde okulumuz öğrencileri Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nda "Deniz Yıldızı" adlı oyunu izlediler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda tören düzenlendi. Biz de bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında okulumuzda anma programı düzenlendi. Vefatının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.