Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında okulumuzda anma programı düzenlendi. Vefatının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yıl Dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. 100. Yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşı'nda verilen amansız mücadele sonucu Cumhuriyeti ve Türk Vatanını bizlere miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz. Programda emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Altınordu Rehberlik Araştırma Merkezi okul çalışmaları kapsamında okulumuzda öğrencilerimize yönelik mahremiyet, otokontrol, akran zorbalığı ve siber zorbalık, bilinçli teknoloji kullanımı ve teknoloji bağımlılığı, verimli ders çalışma yöntemleri, hedef belirleme ve motivasyon, sınav sistemi ve üst eğitim kurumlarını tanıma seminerleri gerçekleştirilmiştir. Ayrıca velilerimize otokontrol ve akran zorbalığı ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Okul veli işbirliğini sağlamak ve öğrencilerimizin genel durumlarını görüşmek amacıyla okul aile birlği toplantımızı gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

EBA platformunu tanıtmak amacıyla öğrencilerimize ve velilerimize yönelik sunu hazırladık.

Eyl

İlköğretim Haftası kapsamında okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiasının yeni eğitim-öğretim yılını kutlar, başarılar dileriz.