Çedes Değerler Kulübü Kendin Al Kendin Öde Etkinliği

Çedes Projesi kapsamında öğrencilerimize “Öz Denetim“ becerisini kazandırmak için okulumuzda “ Kendin Al Kendin Öde” etkinliği yapılmıştır. Bu beceriyi öğrencilerimize kazandırmak için satıcısı olmayan bir manav oluşturduk. Öğrencilerimiz oluşturduğumuz manavda satılmak üzere değişik ürünler getirdiler. Her öğrenci aldığı ürünün ücretini kendi ödedi paraüstünü kendi aldı. Manavımızdan elde edilen geliri ilerleyen zamanlarda yapacağımız "Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu” etkinliğimizde kullanacağız. Etkinliğin organize edilmesinde emeği geçen kulüp öğretmenlerimiz Hatice Yılmaz'a ve Ergün Yücesoy'a, etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve bize desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.

Kendin Al Kendin ÖdeKendin Al Kendin ÖdeKendin Al Kendin Öde

Yayın: 14.12.2023 - Güncelleme: 14.12.2023 14:02 - Görüntülenme: 81