Gülhan BAKİ - Okul Müdürü

ORDU/Ulubey doğumlu olan Okul Müdürümüz Gülhan BAKİ 2001 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yaptı. 2001 yılında Mardin Kızıltepe Süleyman Demirel İlköğretim Okuluna Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak atandı. 2004 yılından itibaren memleketi olan Ordu ilinde çalışmaya başladı. Yöneticilik görevine 2005 yılında Gerce İlköğretim Okulunda müdür yardımcısı olarak başlayıp 2013 yılına kadar sekiz  yıl aynı okulda bu görevi yürüttü. 2013 yılından itibaren  Turnasuyu  Kız Anadolu Lisesinde ve Ordu Lisesinde müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 yılından itibaren altı yıl Gökömer Ortaokulu okul müdürlüğü sonrasında öğretmenliğe dönerek Durugöl Ortaokulunda  sosyal bilgiler öğretmenliği görevini yürüttü. 2022 yılından itibaren tekrar yöneticiliğe başlayıp Kayabaşı Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı. Halen aynı görevi yürütmektedir.